Mot varmare breddgrader!!


Sista videon innan jag åker till Australien!

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR OSV, ses om tre veckor! ;)

아직도 난 (Still You)


Så himla fin att det gör ont, jag orkar inte ens... TwwwT ♥


Förberedelser (kunde ej komma på en bättre rubrik, ehh...)

Jag håller på med de sista förberedelserna innan jag åker till Oceanen - fixa julklappar, packa (a.ka. rota fram allt ur garderoben och rensa), träffa folk etc...
Befinner mig i en packningskris igen då jag inte vill ta med mig för mycket saker, men är ändå tvungen att göra det eftersom jag kommer vara borta ganska länge, ugh. Tips på effektiv/praktisk packning, någon???

Jag satt och målade på en mugg igår i ett par timmar, och jag är ganska nöjd över resultatet! Det var första gången för mig och jag trodde att det skulle gå åt pipan helt, om jag ska vara ärlig. Den är en julklapp som jag längtar efter att ge bort, precis som alla andra klappar! ^^
Fick idag hem ett smycke, och igår var jag inne på The Body Shop och köpte två burkar kroppssmör (härligt namn, va?). :D

TAGGA!!!!


Totoro, forever alone </3

Cocoa butter, mango *mmmhmm*

'아직도 난' teaser


So much perfection, so much feels... EunHae T^T

11 december

Äntligen har stormen lugnat ner sig lite, men det är bara temporärt, det blir värre snart igen. *gråt* 

Bara en vecka kvar tills jag far till Australien/Nya Zeeland! Det är ganska många saker att förbereda innan det, jag måste även bli klar med vissa julklappar (är ganska lättad över att jag inte behöver lägga ner lika mycket tid på det i år eftersom jag åker iväg) och hinna träffa folk en sista gång innan året kommer till sitt slut (sounds so sad omg).

Jag har fått hem lite produkter den här veckan, så nu saknar jag inget speciellt längre! *överlycklig* Ska ändå skriva en lista över allt jag behöver/vill köpa under resan, hehe... :3
Det blir en rolig dansvecka då vi ska spela in en cover, och på fredag blir det middag med klasskompisarna och sedan 'The Hobbit' på bio! På lördag är det även födelsedagsfirande och på söndag så ska jag vara lite artsy~

Time to hit the bed eftersom jag inte sov något inatt, nighty!


Lazy sunday


Cr: songdani

Lazy sunday efter en bra lördag. Gick och lade mig tidigt igår och fick verkligen sova ut, skönt! Men nu kommer den tråkiga delen utav helgen, guhh... Ska bara chilla lite till, liiiite till... O_o

Bloggmotivation?

Jag vill bli lika aktiv som jag var för två år sedan, men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om...? Har obviously inte heller lika mycket tid till det längre... :/ Men men, ska försöka så gott jag kan, typ? Äh, detta är trots allt en "ointressant blogg"! :D

Kan säga att jag igår flummade genom hela skoldagen, våldgästade the sloth, åt en massa, tappade bort mina kära babyblåa hörlurar, köpte nya, guldiga hörlurar som jag velat ha jättelänge nu... Idag hade jag feber på förmiddagen så jag stannade hemma och sov/vilade tills jag skulle ut för att hämta biobiljetter till The Hobbit (som jag ska se med ett stort gäng nästa vecka!!) och handla nödvändiga råvaror till hot pot som vi ska äta imorgon.
Det blev också en sväng förbi Pralinhuset där jag blev bjuden på god choklad, och sedan hem till the sloth. För övrigt har jag klickat hem en massa saker (impulsgrej) och köpt nya nagellack. Kul liv! (Y)

 
Waaaow, vilket onödigt inlägg. Vet inte vad jag ska skriva mer, förutom att jag längtar ganska länge tills imorgon?
Nu ska jag äta vattenmelon, måla naglarna och kolla på något medan. Adios!

PS. Det snöade idag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

因为你而改变, 一天天在改变Så himla fin. En av de få låtarna av EXO med en text som faktiskt makes sense tbh...

No Gun

Just nu borde jag verkligen jobba med ett tal som jag ska hålla imorgon, men jag bara känner för att skriva av mig lite här.

Framtidsångest.
Egentligen har jag inte haft så mycket ångest över min framtid, vad jag skulle göra efter studenten. Jag var bara lite rädd men samtidigt nyfiken, ivrig och taggad! .... Ända tills handklovar sattes på mina idéer, tankar och drömmar. 
Numera känner jag mig fängslad, att frihet inte är något för mig längre, att frihet aldrig var menat för mig egentligen, bara ett lockbete som förde in mig i denna fas.

Jag är en person som aldrig har gett upp, som alltid strävar efter att fortsätta kämpa, men den här gången ger jag upp. Att inte kunna leva när man existerar är mycket värre än att dö, enligt mig. Varje gång jag hör andra nämna något om framtidsångest så blir jag direkt påmind om det här som drar ner mig mest för tillfället. Vad är värst, att inte veta vad man vill göra, eller att veta vad man verkligen vill göra men inte kunna göra det? Ärligt talat så är nog det sistnämnda lite värre än det första, därför kan jag inte låta bli att deppa ännu mer när jag hör folk stressa över att de inte har något speciellt mål.
Jag försöker alltid att tänka positivt, skratta och le så mycket jag kan för att göra mig bättre till mods. Det har alltid funkat jättebra, men nuförtiden har det blivit så mycket svårare.

Ett halvår kvar tills gymnasietiden är över, vi får se hur länge den lilla gnistan inom mig klarar sig, för någonstans där inne säger en svag röst till mig att fortsätta kämpa ändå.

DECEMBER

Det är redan december, sista månaden på året, holy shieeet?!! Wääähh, det går för snabbt... ;__; Fast om drygt två veckor drar jag till Australien och Nya Zeeland, helt okej!

Extremt off här på Late Autumn, beror mest på att jag inte har suttit så mycket vid datorn och för att det har varit och är fortfarande extremt mycket att göra på skolfronten, guh... Dessutom genomgår jag tyvärr en fas där jag är totalt förvirrad över min framtid och kan inte ta några beslut själv alls just nu.
Många bollar i luften... Eller nej, inte alls många, eftersom jag tappar dem konstant... Vet faktiskt inte hur jag ska göra, men förhoppningsvis kommer jag på det snart, typ under jullovet? Det ska bli skönt att åka bort till andra sidan jordklotet, andra sidan ekvatorn och bara slappna av, men samtidigt känns det lite segt att jag inte kommer kunna stanna hemma och vila alls. Well well, tackar Buddha för sport- och påsklov i alla fall!

Sömnen har jag också halkat efter i rejält. Fattar fortfarande inte vart all min energi kommer ifrån, men när den väl försvinner är jag verkligen helt död efter.

Med andra ord - Jag panikar ganska mycket just nu. Det är bara att bita ihop, bara bita ihop...

Hoppas att alla har det mycket bättre än mig, och att alla är taggade inför all jul- och nyårsfiranden??!!?! :D Jag kommer som sagt inte fira julen hemma, men jag är ändå grymt taggad!!

Tills nästa gång - BYE.Jag är väldigt, väldigt, väldigt efter i K-pop-världen... Några nya releases som är värda att ta en titt på? :3 Tell me!