Yangster Woods

Även om det var tråkigt att lämna Kina så har jag haft det bra här i Stockholm med. :)
Vi åt hot pot till middag samma dag jag kom hem, och igår träffade jag MT en snabbis och sedan blev det filmkväll med kompisar för att fira ens födelsedag i förväg!

Idag följde jag med päronen till golfbanan för första gången, för att agera golf caddy. Jag har aldrig varit så speciellt intresserad av golf, men testade lite nu och upptäckte att det var ganska kul! 

Dags att städa städa!

 

Things you can't buy with money ☆

Efter denna resa - mer erfarenhet, inspiration och nya tankesätt. 


Agerar mainstream-bloggerskan...

Dåliga bilder på lite av det jag kommit hem med. De tre första bilderna togs innan jag packade ner allting.

I'm back

T______________________T
^smiley:n säger allt.
Blev förkyld igår kväll och fick feber innan jag åkte, bra timing! Haha, gårdagen var kaozzz.


^Random grej, bara för att 8)

KINA

Den årliga resan till Kina är äntligen här! Planet lyfter om 10 timmar, höhö.
Känns helt overkligt att jag ska dit igen (ofta jag var där för ett år sedan, innan SFS och allting?), lika exalterad varje gång! Den här gången åker jag ensam, precis som förrförra året~ Men bra att jag lyckades bli förkyld för någon dag sedan... -_- 

Som vanligt ska jag till Tianjin eftersom det är min hemstad, men efter det kommer jag stanna i Beijing några dagar! Supersnälla Charlie låter mig bo hos henne, ser fram emot att uppleva Beijing ur ett annat perspektiv! ^^

Har hunnit göra i princip allt jag skulle göra innan resan, najs! (Y) När jag kommer tillbaka väntar fler roliga saker, WEHO.

Bloggen kommer att vara inaktiv, finns istället på Instagram, all the time - @5everyang

FRED UT!

^YEEEEEEEESSSSSSSSS HAHAHAHAHA!!!!!!! (YYYYYYYYYYYYYY)

I'm trapped


Henry är så himla bra! Gillar även att han äntligen får visa mer av sin talang. Taemin och Kyuhyun gjorde också ett jättebra jobb! Jag citerar Jasmin - "Jag var för övrigt lite rädd att Taemin och Kyuhyun skulle ta "uppmärksamhet" från Henry i låten, men istället så tycker jag snarare att de "komplimerar" honom och hans röst :D Hur awesome som helst! :3" <-- DATS RITE!


^Vad är grejen med att Kyuhyun får magiska krafter i varje musikvideo han medverkar i? XDPS. Garvar lite åt Kyuhyun när jag ser honom dansa med två av SM's bästa dansare, just för att han passar ganska bra in i mängden nu, hahaha! Känner mig som en stolt mamma, lol. 8)

GRATTIS LOLLO ♥


Idag tog min kära kusin a.k.a big sistahh studenten. GRATTIS ♥

Where did you go?


SUMMER!

Idag fick jag ÄNTLIGEN sommarlov! Det här året var sjukt tröttsamt eftersom jag inte har haft någon motivation alls, lol

Treorna tog studenten i onsdags, och när jag var där och kollade på så kom jag tänka på att det år våran tur nästa år, vilket känns grymt konstigt. 
Det har redan gått två år av gymnasiet, w00t?! Dags att planera lite inför saker efter studenten, maybe? *panik*


Efter avslutningen idag så kollade jag även på en kompis universitetsexamen, är så glad för hans skull! Annars blev det häng med klasskompisarna. ^^
Kände även att det kunde vara bra att inleda sommarlovet med ett besök på gymmet, för första gången på 500 år!

Annars har jag under den här veckan njutit av det fina vädret, umgåtts med kompisar, shoppat med mera...

Faktiskt är det ganska mycket att göra innan jag åker iväg; flera viktiga ärenden, firanden, avskedsmiddagar och uppvisning och en reunion! (Y)

Borde börja fixa saker nu! Hurrdurr


Press the RESET ♪En gammal goding! 8D

Sunday funday

Juni. Två seriösa skoldagar till. Sommarlov om fem dagar. Då är jag F-R-I! 8D Har aldrig längtat såhär mycket efter sommarlov *extremt_skoltrött_chey_95_lol*, och den kommer att bli awesome! Det enda dåliga är att jag inte stannar i Kina så länge den här gången, men men... Har jag råd senare så tänker jag åka tillbaka dit innan nästa sommarlov! 

Idag är det också ELF's 7-årsdag, så GRATTIS till oss! *stående ovationer*

Jag har som vanligt ingenting att säga, svänger bara förbi här när jag känner för det. Den här veckan har varit skum men rolig - jag har bland annat haft mitt livs sista idrottslektion och bildlektion, ja... Jag låter bilderna (från min IG as usual) tala för sig själva...Och några andra random bilder...明天的自己~♪


HENLIII


Med Kyuhyun och Taemin...