Swe JYJ November giveaway!


Swe JYJ har nu ännu en giveaway, där TVÅ vinnare kommer att väljas ut!

1:a pris
SHINee 'Replay' album
Kyuhyun-musmatta
9 st Super Junior-foton
5 st fanmade Super Junior photocards
2 st testprodukter (BB creams)

2:a pris
Kyuhyun-musmatta
9 st Super Junior-foton
5 st fanmade Super Junior photocards
2 st testprodukter (BB cream, sunscreen)

Closeups...
 
För att vara med i utlottningen...

1. Gilla Swe JYJ's Facebook-sida HÄR
2. Gilla giveaway-inlägget HÄR
3. Dela giveaway-inlägget (var noga med att sätta sekretessinställningen på "Global" så att vi kan se att ni har delat)!

Giveaway:en håller på till den 11:e november, vinnarna lottas ut och presenteras dagen efter! :)

LYCKA TILL! ♥

En veckas ledighet

Skolan startade för två månader sedan, och äntligen är det höstlov! Jag har bestämt mig för att ha ett lugnt lov, och det kommer det bli också. Efter all stress vill jag bara slappna av lite, ta hand mig själv och försöka hitta tillbaka skolmotivationen som jag tappade för över två år sedan.

Men men, att "slappna av" innebär inte att jag inte kommer göra något speciellt alls, har faktiskt saker planerade för hela veckan! Jag ska bränna några laxar på nödvändig shopping och umgås med några kompisar imorgon, åka hem till en kompis på tisdag för att kolla på en film som vi båda tycker om väldigt mycket, fika på onsdag, dansa torsdag och fredag, umgås med Jessie&Jasmin och gå på VIXX's showcase på lördag! 

En 2 veckors gammal bild från överraskningsfesten för Caroline, snodd från Yuri ^^

Denna vecka bjöd på många roliga händelser! Fysik x 1000, överraskning till Linnéa, Kungliga Ingenjörsvetenskapsakademiens 94:e Högtidssammankomst @ Konserthuset och Högskoleprovet var nog alla highlights. Jag blev inte lika trött efter denna gångens högskoleprov, men dagen sög ganska mycket ändå då jag hade otur med i princip allt, hahaha... Efter det träffade jag i alla fall L och S och fikade till sent på kvällen, det var kul! Bilder från IVA i fredags! Det var hur intressant som helst så det känns bra att vi fick inbjudan ^^ Vi åt en massa mat och desserter efter bcuz' foooooood iz life ♥

Hoppas att alla har det awesome! Jag ska njuta av mitt sista höstlov. BYE~

BEASTIE


ME GUSTA


Think Like A Man


The world won't see it but between you and me, it's perfect~


An amazing song.

Hektiska veckor och med dem har jag plågat mig själv med extrem sömnbrist, inte med flit alltså. Det har i alla fall resulterat till att jag varit död i skolan varje dag (klarar mig inte utan en rejäl powernap på eftermiddagen), dålig matlust och idk... Men det är okej(!), bara 10 dagar kvar tills jag får höstlov!!

Vad mer har hänt? Henry och Donghae har fyllt år (GRATTIS!!), jag har fått en biljett till VIXX' showcase i november, en massa nya produkter har trillat ner i min brevlåda, haft en surprise party för Caroline tillsammans med andra Chus, planerat inför en till överraskning jag ska göra nästa vecka, träffat en vän som var på besök från Göteborg, ätit en utsökt middag hos några familjevänner, kapat av lite hår för att kluvna toppar är bland det värsta som finns, börjat med naturspecialiseringen som verkar ganska rolig, och idag fick jag hem en inbjudan till Kungliga Ingenjörsvetenskapsakademiens 94:e högtidssammankomst (JAAA!)...

Nästa vecka kommer att vara en plåga, minst sagt. =) Som tur är ska jag äta sönder mig (hot pot + Korean bbq) imorgon när vi ska fira med familjevänner!

Hoppas att folk mår bra även under denna kalla och deprimerande period, fred ut!


Everybody, wake up!


Musikvideon kom ut för en vecka sedan. Jag har inte uppdaterat på väldigt länge såatteh... Nåja.
Det här är seriöst en av de bästa comeback:en ever. Awesome video, awesome koreografi, awesome album, schackbräden+schackpjäser, perfekt dubstep (Jaewon är kung) och fagra röster... Vad mer kan man önska sig? /dör lite för deras skönhet, speciellt Taemins, åh T_T/


^Den här scenen... Kan inte låta bli att tänka på hur awkward det måste varit vid inspelningen... Liksom en kamera som kör mellan benen på dem...

Dayum boy...

FINE CHINA by Lydia Paek


Såg den här i skolan och jag måste säga att jag blir lika fascinerad varje gång Lydia kommer ut med en ny cover! Denna är definitivt en av mina favoriter av henne, tycker även att den är bättre än originalet by Chris Brown. ;) Videon är också bättre filmad jämfört med de gamla med webcam-kvalité (inte för att det förändrar kvalitén på sången)!

GOGO Lydia!!

Dayum...... DAYUM


OK Guuuyyssss! SHINee uppträdde med 'Everybody' igår så låten har jag redan hört och koreografin har jag redan sett men DAYYYUUUMM denna teaser alltså!! MV:n kommer bli så otroligt episk, vad mer kan jag säga?
By the way, Jaewon har deltagit i musikproduktionen och det märks för DAT DUBSTEP alltså... <3

Azzzz så himla taggad!!


Amazing covers!

Det var längesen' jag lade upp covers av Youtubers, så här kommer två som jag gillar grymt mycket...


JA, JIPPIE, YEY! Josefin killed it again! :D


Collab mellan "Margoelyn" och Josefin! Bästa covern av Abracadabra jag har hört so far! /dör/
............ jag önskar att jag kunde sjunga *sigh*.

상사병 (Symptoms)Det finns en anledning till varför SHINee är min favoritgrupp efter Super Junior, och här är ett exempel av den anledningen. Jag ser så himla mycket fram emot deras comeback med "Everybody" som sker på söndag!!

Meeting BeatBurger

Jag tänkte egentligen göra det här inlägget väldigt långt, men sedan kom jag tänka på att meningen med att jag startade denna blogg var bland annat för att förminska inläggen, hahaha... Så, det här får bli så kort som möjligt!

Jag antar att de flesta k-pop-fans vet om att BeatBurger är DJ-team:et och gruppen som står bakom de flesta utav SM's koreografier (brukar oftast inte vara bara dem, utan andra internationella koreografer med, men ni förstår väl?). Eftersom jag är en sucker för SMTOWN och deras musik, så har jag följt BeatBurger sedan jag blev väldigt inne i k-pop. Gregory Hwang och Shim Jaewon blev då också mina favoritkoreografer, inte bara för att de koreograferar hos SM, utan mest för att de (ofc) är helt grymma på att dansa. Tanken att få träffa dem har inte ens riktigt existerat hos mig, eftersom varför skulle koreografer (som är ganska underground) åka runt i världen och synas, när det egentligen är nästan bara idoler och andra som står direkt i rampljuset som gör det?
Hursomhelst, det alternativet fanns visst, då Jaewon, tillsammans med sin manager Ju Sungmin och två bakgrundsdansare (Hyoje & Mihawk) till bland annat DBSK landade i Stockholm förra veckan för att bland annat hålla i en dansworkshop och agera DJ på en klubb.

När jag fick reda på att de skulla hålla i en workshop så tvekade jag inte ens, och satt fastklistrad framför datorn när biljetterna släpptes. Och ja, jag blev en av de 50 lyckliga som fick tag på en (de tog slut efter fem minuter)!

Förra torsdagen, dagen då dansworkshop:en skulle hållas, kändes overklig hela tiden. Skulle jag verkligen få träffa Jaewon? Jag var nästan helt övertygad om att något hinder skulle komma i vägen för mig. I alla fall, jag for till skolan (där vi skulle vara) helt lugn, men lugnet förvandlades till panik när jag inte hittade lokalen och irrade omkring och började nästan gråta för jag trodde att de inte skulle släppa in mig om jag blev sen. Efter ett tag såg jag en liten grupp människor komma gåendes mot mig, även om det var på långt håll så kände jag igen Jaewon(!!) direkt, och de andra tre samt arrangörerna gick med dem! Jag gick fram, hälsade lite snabbt och gick med dem (de var också sena haha), och jag kunde knappt tro att BeatBurger gick precis bakom mig då...

Själva workshop:en var sjukt bra. Man märkte verkligen att de var professionella, och dessutom var de jättepeppiga och glada hela tiden (speciellt Jaewon omg, smiling 24/7 :D). Det enda dåliga var att jag valde att ha på mig jeans, och att lokalen var en aning trång... Aja! Vi lärde oss dansa refrängen till 'Growl', så nu kan jag stolt säga att jag kan den väldigt ordentligt, och nu vet jag vad det innebär med att verkligen dansa med energi! 
Mot slutet så sa de att de skulle kolla noggrant på oss när vi alla skulle dansa en sista gång för dem, och sedan skulle de välja ut några av oss som kommer få dansa tillsammans med dem. För första gången på länge blev jag osäker på mig själv, alla där var bra tbh, men tänkte ändå "nu jävlar!" och gjorde mitt bästa. Och guess what? I made it! Det var minst sagt awesome att få dansa Growl tillsammans med den som koreograferade dansen.
Innan jag gick därifrån så lyckades jag få en bild med dem, även om man inte fick göra det, allt tack vare deras jättesnälla manager och en kompis till mig. :3 De var verkligen hur snälla som helst /orkar ej/. Sedan gick jag fram till Jae och sade "Can you please tell Super Junior that I love them?" vilket han svarade med "Ahh yeah, of course! :D". Grejen var att jag inte skulle på festen de skulle till dagen efter, så jag trodde att det där var sista gången jag fick se dem. När jag kom hem så vaknade jag upp påriktigt och insåg vad som hade hänt, blev lite för emotional, av glädje förstås. :3

 
Dagen efter - vi hade ett uppträdande i Uppsala. Jag stressade sönder tillbaka till Stockholm för att jag skulle ställa upp som värd på FR (det var jättekul!). Men efter det skulle jag sova över hos en kompis (annars skulle jag inte hinna med sista bussen därmed inte komma hem), och hon befann sig på klubben BeatBurger spelade på, så jag gick dit när jag var klar med FR. Jag kom när det var som mest hyped - Jaewon basically fxxk:ade ur vid DJ-båsen (XD), och tillsammans med Hyoje och Mihawk så dansade de flera av DBSK's-, SJ's- och SHINee's danser!

När Sungmin och Hyoje gick ut för att få lite frisk luft så passade jag på att hälsa på dem och snacka lite. De blev positivt överraskade över att se mig, då jag hade sagt till dem att jag inte skulle komma. Senare så fick jag ett album från Sungmin! Jaewon var däremot helt utmattad och vilade backstage. :) Jag gick därifrån samtidigt som dem, och då sade vi ordentliga hejdå:n till varandra. Det var lite jobbigt, men jag lovade dock att besöka VERA när jag befinner mig i Seoul. :)


Sungmin och Hyoje tyckte att jag var lång och sade "WOOAHH!!" hela tiden, och så de stod på tårna när vi tog denna bild, HAHAHA! Damn att min kompis inte fotade hela oss :P


Denna bild med Mihawk togs precis när festen var slut och lamporna tändes igen. Stackarn såg helt utmattad ut, men när jag frågade om en bild (kände mig så jobbig hahhh :<) så reagerade han likadant som Sungmin och Hyoje, alltså "WOAAHH!", när han såg hur lång jag var. Sedan skrattade han så mycket åt det att jag började skratta åt honom, det är därför vi ser så glada ut på bilden, HAHAHA!


Det var när vi alla skulle gå ifrån lokalen som Jaewon visade sig igen, fortfarande lika glad. :D Kände mig ännu en gång jättejobbig som gick fram till honom, men han svarade som förväntat bara "Yeah, sure! :D" som om det inte vore besvärligt alls (>__>). Haha, när vi tog den här bilden så smile:ade vi jättelänge, till slut så hörde jag hur Jaewon gjorde det där ljudet som brukar komma fram när man ler alldeles för länge, typ "ehh", HAHAHA! :D Efter bilden gav han mig en kram /brb ska bara svimma igen/, och sedan gjorde Hyoje också det när jag sade hejdå till honom. :3

Allt kändes bara så overkligt. Jag har träffat en av mina favoritkoreografer, två grymma bakgrundsdansare till en av mina favoritgrupper och managern. De var bara så himla bra. Tack så mycket, 감사 합니다~!

PS. Jaewon är nu ännu mer älskad av mig. Att få träffa någon in real life är så annorlunda, då man får se fler sidor ur den. Jag kommer till exempel aldrig glömma hur glad han var och hur han log hela tiden. Sedan har han också inspirerat mig otroligt mycket!

PS2. Fudge, inlägget blev sjukt långt ändå...

So wake me up when it's all over