우산Younha släpper snart en ny låt; Umbrella, som ska vara ett svar till Epik High's låt med samma titel. Jag ser verkligen fram emot det eftersom hon har en så himla fin röst och för att Tablo ansvarade för låttexten! #2daystogo

f(x) och Super Junior har också comebacks snart, arrrghhh!! :D #toomuchawesomenessgoingon #canthandle

#fruktfest


Jag fick jättefina presenter och blommor av mina nära och kära när jag tog studenten, dessa ovan ↑ är två av dem. MacBook:en fick jag av mina päron och jag kind of visste att jag skulle få en av dem. iPad:en var från familjevänner och jag blev riktigt förvånad när jag öppnade paketet, haha! Dessa kommer verkligen användas flitigt speciellt i höst då jag förhoppningsvis åker utomlands.

Jag har förut bara ägt iPods, inget mer utav Apple. Helt plötsligt har jag nu blivit ett äpple själv???!!? Nej men, ingen i min familj har ägt en MacBook så jag är en newbie när det gäller den.
Min gamla laptop fungerar fortfarande jättebra efter fem år, men den är väldigt stor (använder den typ som en stationär dator, haha) och är knappt bärbar, dessutom börjar minnet ta slut så hela systemet har blivit segare. Eftersom jag troligen ska utomlands i höst kan det ju vara praktiskt att ha med sig något smidigt och lätt men ändå inte för litet. Jag håller också på med många stora redigeringsprogram så behöver även något som fungerar snabbt.
MacBook Pro var alltså en perfekt lösning in my opinion.

iPad:en är en iPad Mini, alltså mycket mer praktisk än en vanlig iPad. Eftersom den är som en stor variant av iPod Nano så vet jag hur man hanterar den, tack och lov, haha! Den kommer vara handy när jag inte orkar ta med MacBook:en, lmao.

Två veckor har gått sedan jag fick dessa och jag är hittills väldigt nöjd över båda! Men som sagt så är jag en newbie när det gäller Macs så jag försöker fortfarande klura ut hur man använder vissa program och funktioner och hur man hittar till alla enheter och mappar, hehe... Jag vet att många där ute äger Macs själva så GE MIG GÄRNA NÅGRA BRA TIPS (fy sjutton vad Final Cut Pro X är svår *van med Sony Vegas*??) som inte står i manualen et cetera??? 8DDD

Fade to black


Can't Love NobodyKim Cesarion har äntligen släppt ett fullständigt album och den här ↑ är min favorit (för övrigt är alla låtar eargasm), enjoy! :D

NR Slutskiva @ PURE


(Foto av Jonas Wahlin, Skolfest)

Jag var minst sagt trött när vi var på väg till slutskivan, hade fått knappt fyra timmars sömn natten innan och firat hela dagen. När jag väl var där var jag fortfarande trött och hur jag än försökte så blev jag aldrig så särskilt peppad till att dansa... Jag var i alla fall inte ensam om det, de flesta var minst lika trötta och festen blev därför inte sådär jättelivlig, haha. Gick i alla fall en liten och mysig promenad efter! :3

Vi började gymnasiet med PURE (insparksfest) och avslutade det med PURE!

#expensivebutworthyobsession

Under senaste veckan har jag förutom tagit studenten även gått på andras studentmottagningar, försökt återhämta kroppen efter allt firande (tappade rösten helt dagen efter studentmottagningen, haha), umgåtts med kompisar och fixat ärenden.

Igår åt jag Korean bbq till middag igen, andra gången inom loppet av 10 dagar, haha! Det var buffé, men av någon anledning har jag alltid ätit mig mätt innan dessa två gånger... Har bokstavligen tryckt i mig mer kött än vad jag egentligen orkade, hehe. Bara jag som känner mig skyldig till att äta ihjäl mig när det är buffé?
Korean bbq är så mycket dyrare här än i Asien, men det är ändå värt pengarna eftersom det än så länge fortfarande är ovanligt bland svenskarna. #expensivebutworthyobsessionTidigare idag fick jag ett samtal om en spännande och rolig möjlighet, får se om jag kan ta den eller inte. På torsdag blir det i alla fall Sörmland igen med härliga människor och vi kommer att stanna där i fyra dagar! *känner mig upprymd*

STUDENTEN

Jag har förut aldrig fattat varför alla har hype:at så mycket över studenten, men nu gör jag det, haha. Jag hade verkligen en jättebra dag!

Sista dagen som gymnasieelev spenderades på min skola Norra Real (och hemma hos en klasskamrat för champagnefrukost) i torsdags tillsammans med min klass, senare under dagen hade jag mina närmsta vänner vid mig hemma på min mottagning (låter som att jag höll på att dö, lmao)

Har struggle:at genom gymnasiet, lagt ner så mycket tid på mottagningen, längtat ihjäl till studenten under i princip hela trean och allt var så himla värt! Känslan innan vi sprang ut som den andra klassen av totalt elva var obeskrivlig (var hur nervös som helst, mest för att jag var rädd för att ramla i mina höga klackar, haha!). Känslan att bli bemött av glada föräldrar, vänner och kusin efter rundan runt skolbyggnaden (tradition på Norra) var obeskrivlig. Känslan att få ha människor som får mig att må bäst vid min sida efter var obeskrivlig!

Över 1400 bilder togs den dagen, och när jag kollade igenom dem i efterhand märkte jag att min glädje verkligen utstrålades, wieee!
Min två-vånings-studenttårta <3

(Har fler bilder på mobilen!)

Tack till alla som gjorde min studentdag så himla bra!!

Nu har jag äntligen sommarlov, FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN OCH FAN VAD JAG ÄR BRA!! ='D

5 dagar kvar

Jag hade mitt sista prov i gymnasiet i torsdags och det firade jag och några i klassen med hot pot- och Korean bbq-kväll!
Innan det hann jag gå på två studentmottagningar (grattis till studenten, Julia och Oskar!!), då de flesta treor i Stockholm gick ut den dagen, haha... Det var ganska sorgligt för oss när vi satt med våra historieskrivningar i ett klassrum med öppna fönster och hörde alla flak åka förbi... NÄSTA VECKA ÄR DET VÅRAN TUR!

Det är helt sjukt hur fort tiden har gått. 5 dagar kvar till studenten och igår och idag har vi åkt runt och handlat saker till den stora dagen. Det sista får vi fixa dagen innan!

Vi har nu inga lektioner kvar, men på måndag ska klassen ses för att fixa flaköl, dessutom måste jag och några andra klaga hos rektorn. Not fun. 

Idag har jag satt upp affischer, städat och rensat (läs: slängt) alla lösa blad och häften från gymnasiet, SKÖNT! Snart ska jag somna till ett drama, och imorgon är det dags för Shin Chan- och Journey to the West-maraton med Cici! ♥

☆ KLASSENS KÄNDIS ☆

HANDS DOWN. Jag trodde först att våran skiva i söndags inte skulle bli så JÄTTEkul. Flera kompisar som skulle komma på efterfesten kunde plötsligt inte, skorna som jag skulle ha passade inte till en början, toppen jag tänkte bära matchade inte byxorna, och jag var bara allmänt otaggad (tänkte knappt på att vi snart skulle ha vår egna skiva).
MEN, saker vände, som tur var! Kompisar som för länge sedan inte kunde/tänkte vara med kunde helt plötsligt så inte en enda biljett gick till spillo, skorna passade ändå vilket jag märkte senare, sydde upp toppen så att den blev perfekt och eftersom allt verkade så bra inför skivan så blev jag jättetaggad! ... Blev dock lite rädd när jag anlände eftersom mitt ID hade gått ut och blev därför tillsagd att lämna lokalen efter middagen, som tur var hade jag sagt till mina päron (som åkte dit efter mig) att ta med mitt pass för säkerhets skull, HAHA SUCKERZZZ!

THANK GOD att vi hade hyrt Rose, helt perfekt och jag är helnöjd! Middagen var jättetrevlig och klassnomineringarna var KUNG. Jag hade innan gått runt jättenervös inför vad jag skulle få för titel, som pricken över i:et så sade flera att min inte var så rolig (ville ju ha en asgrym?!?!!). När de läste upp den första raden på en av dikterna så fattade jag direkt att det var jag, även om vi har en till från Kina i klassen...
SÅ. HIMLA. KLOCKREN. Jag är så nöjd med både dikten och titeln (tbh kände jag på mig att jag skulle få något med kändis eller Psy som titel), hahaha! #Swag1337

Tiden gick för fort, middagen kändes inte alls som tre timmar lång. Familjemedlemmarna var tvungna att lämna lokalen, och så blev vi i klassen kvar där ensamma. Folk brukar inte dra till efterfester i början, så det var ganska tomt i ungefär två timmar och det var nog det enda dåliga med kvällen (samt att flera stod utomhus istället!?!?!?). Vid tolv-tiden hade alla kompisar jag bjudit anlänt, och det var också då de flesta andra också kom, alltså började inte festen påriktigt förrän då. :D 


Jag brukar inte bli sådär jättehyped på klubbar, kanske för att jag inte är så van och för att jag alltid gått runt och oroat mig över något, men den här gången alltså... Det var ändå min egna skiva, vi hade blivit så hustle:ade av dessa företag som anordnar skolfester och betalat så sjukt mycket, vi tar studenten snart, en massa härliga människor, inga obekväma kläder, inget att oroa sig över (förut kände jag mig alltid som ett as för att mina päron alltid är oroliga och stannar uppe jättesent för att kunna hämta mig eftersom sista bussen går vid midnatt, nu sov jag inte hemma)... Varför inte börja f'cka ur? 8D

Vi dansade minst sagt galet non-stop, drack en massa shots och hade bara jättekul! Fick efteråt höra från flera håll att jag och mitt kompisgäng såg ut att ha roligast på dansgolvet, och många som alltid hade uppfattat mig som en blyg och lugn person blev jättechockade, hahaha! Vi stannade till stängningsdags och de i klassen som var kvar drog sedan till Max för käk (var så himla hungrig!!), till sist gick vi hem för att tunnelbanorna hade slutat åka (tur att slothy bor nära). Mina fötter var helt döda efter 10 timmar i 11 cm-klackarna, och ja, det var jobbigt att gå i dem efter att man hade shufflat och dampat loss en hel kväll. Dagen efter fick jag världens träningsvärk i benen och nacken efter all shuffle, spagat, headbanging, shakes med mera... Världens största blåmärke bildades även, i mitt knä, också efter spagaterna, och mina nya skor fick flera stora slitmärken...! 8D

Temat var "Good vs. Bad" så jag var Yang och Yin var Yin som Yin&Yang-tecknet! #passande
(Fler bilder? NAH, tänkte knappt på fotografen som var där (bara i början då det blev en bild), var fullt upptagen med att ha kul på dansgolvet :D)

Jag hade så otroligt kul!! Trodde aldrig att jag skulle tycka såhär, men jag kommer verkligen sakna den här skivan... =') Längtar till slutskivan nu, HAHA!

YINLINDAJESSIEZARAHMADDETINTINNABBELUCASTSINGZMAKO TACKTACKTACK FÖR ATT NI GJORDE MIN KVÄLL, SPECIELLT EFTERSOM FLERA AV ER HADE JOBB OCH TENTOR EFTER! ♥♥♥ Hoppas att ni hade lika kul! :D

^JETEKLAD KÄNDIS

(Helt ärligt så hade jag ingen aning om hur jag skulle skriva det här inlägget. Visste inte hur jag skulle börja och hur jag skulle avsluta det. Ursäkta för att det blev så rörigt... Antar att jag aldrig kommer kunna beskriva hur kul jag hade i ett sådant här inlägg. :/)