대.다.나.다.너 (G.R.8.U)

Jag har aldrig hype:at över VIXX. När de debuterade förra året med "Superhero" så gillade jag inte låten, och sedan dess har jag inte orkat lyssnat på låtarna efter, dels också för att k-pop-industrin bara massproducerar nya grupper mer och mer så att man inte ens orkar ge dem en chans (även om många svenska fans typ älskar dem med låtern "hyde", haha).

Fast för en vecka sedan på Chu-träningen så tipsade Michelle mig om VIXX, som hon typ hade förälskat sig i. Hon var med Wonjung i Korea under sommarlovet och de var på många musikprogram och såg därför många artister uppträda live. "De ser inte så bra ut, men deras uppträdanden är verkligen 100% talang! De har alltid jättemånga high pitches i refrängerna och coola koncept så man får gåshud!", sade hon. Eftersom Michelle är ganska objektiv, speciellt när det gäller k-pop-grupper, så litade jag på henne och bad henne tipsa om några låtar, för att ge dem en chans. Det visade sig att "Superhero" ska vara den sämsta, hahaha.
Men men! Jag lyssnade på Michelles tips för en stund sedan och hon hade verkligen rätt! Jag har inte kollat på deras live-framträdanden, men jag gillar verkligen deras röster! 

Favoriten måste vara denna...

Andra bra låtar är Rock Ur Body, On and On och hyde!

Som jag har sagt tidigare; jag vet att jag missar en massa nya talanger och bra låtar hela tiden, men jag orkar verkligen inte hålla koll på nya grupper längre (slutade göra det för typ två år sedan) på grund av massproduceringen. Jag har mest hållt mig till de artisterna jag alltid har gillat, och bara check:at nya från de största agenturerna, så tipsa gärna om det kommer ut en ny, bra artist/grupp från en mindre/okänd agentur! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback