Min nya blogg + framtida planer

Hellue my friendZ!

Jag vill bara säga att min nya blogg är redo för besökare....
WIIIEEEE: http://bringyourtea.blogspot.se!!!!!!! In och ge den lite kärlek! :D

Jag velade väldigt mycket mellan Blogspot och Wordpress. Wordpress är mer professionellt men man måste köpa premium för att skapa en egen design och det vill jag inte riktigt, samtidigt är Blogspot inte tillåtet i Kina (ifall någon nyfiken person där vill läsa eller om jag vill blogga därifrån), men det blev Blogspot ändå till slut! Hohohoho.

Denna blogg kommer fortfarande vara öppen tillsvidare och jag kommer fortfarande slänga in några inlägg innan jag går över till den nya helt, och jag kommer nog inte heller låsa den som jag gjorde med min förra! 

Vissa vet och vissa har redan listat ut det, men för er som inte har någon aning - jag har gjort en ny blogg för att jag kommer flytta till Korea snart och studera där i några månader! Det är en blogg för alla som vill följa mitt liv där, så jag dumpar denna, hehe. Faktum är att inte många vänner alls vet om denna blogg och därför känns det lame att helt plötslig bara HEJ LÄS MIN RESEBLOGG och så är den inte ens ny, lmao. Sedan vill jag också använda en internationell bloggplattform ifall jag senare bestämmer mig för att blogga på engelska. :)

Nu vet ni! Som sagt(skrivet?) kommer jag fortfarande skriva några fler inlägg här innan jag går över till den nya bloggen helt. Troligen kommer jag göra det fram tills jag åker, eller en vecka innan. 
Förresten så åker jag om exakt tre veckor, agghh! :D

Tack och hej!


SMTOWN

Tänkte lägga upp andra bra grejer SM har kommit ut med på senaste tiden, för OMG vad bra de är!! :D


Taemins solodebut!! Albumet är som förväntat riktigt bra och det är så kul att se hur mycket Taem har utvecklats. HAN HAR BLIVIT SÅ STOR NU *pratar som om han vore min lillebror fastän jag är yngre lmao* TuT
Musikvideon... HELLOOOEEE!! 8DD BAM BAM BAM BAM BAM~~~


SMs nya tjejgrupp som gjorde sin debut samtidigt som jag åkte till Island. xD Föll för musikvideon och låten direkt, så catchy och bra, man blir så glad av den!! Thumbs up för dessa tjejer! :D


Alltså, Zhang Liyin sjunger alltid så fint...! Det är riktigt synd att SM knappt satsar på henne (samt The Grace och TRAX omg... -__-). :/ Man blir riktigt rörd av musikvideon *wipes tears*, Tao och Victoria borde skådespela mer!

HEY, MAMACITA! #THEKINGSAREBACK


Grät när den här kom ut i förrgår. Behöver jag ens förklara hur klockren den är???? Deras stylings, koreografin, låten + HELA albumet... MUSIKVIDEON! Creds till SM den här gången för att de valde att ha med en story i, det har inte hänt sedan No Other, alltså 2010... -_- De valde en asrolig och passande story också, garvar sönder varje gång jag kollar på videon, HAHAHA! :'DD Älskar allt, men den bästa delen måste vara när Kangin a ka "Fruit Shop Owner" tappar sin vattenmelon på grund av Leeteuk... HAHAHAHAHHAA! Grät av garv!!
Sedan gillar jag också att alla får sjunga liiite mer än förut :3 HEECHUL OCH LEETEUK ÄR BACKKK SOBS TT^TT <3 #THEKINGSAREBACK

Jag har beställt albumet och stream:ade Music Bank igår för att se deras första comeback stage. Lilla Taemin vann för första gången och jag är så himla stolt över honom!!! :D TTuTT Trodde inte att jag skulle hinna se det eftersom jag hade körteoriprov(SOM JAG KLARADE, YES!) ungefär samtidigt, men jag hann!!


^DAT EYEBROW GAME THO

^KYUHYUN U CHEATER

^SCARED BARBER

^THE MOST TRAGIC LOVE STORY EVER HAHAHA 
OIJREIPEJIOENIPWEIEWHFOUHR!! TTuTT

Ursäkta för dampinlägget men alltså... De har varit borta i mer än två år och I CAN'T KEEP CALM när det gäller SuJu!!! 

MAMACITA Teaser


Jag har varit så inaktiv på bloggen, men är säker på att ni k-pop-fans är medvetna om Super Junior's comeback som sker nu på fredag. Imorse släpptes teasern till musikvideon så jag var bara tvungen att lägga upp den. Och Angie är med i den(!!!), mamacita:n bredvid Ryeowook.*PROUD* Teasern är så himla bra och även om jag inte är riktigt redo för en comeback (menar inget illa, tycker bara att allt sker så fort efter en så lång paus, SS6 och comeback hype aaargghh!!) så längtar jag ihjäl till fredag. AGHH!! :DDD *b-bring the fangirl out*

PS. Kyuhyun spelar en gambler(!!) och Sungmin en bankchef, OTP MATCHAR SÅ BRA HAHA.


^Angie!
^Snarare "watermelon lover" HAHA

In progress

Hola!

Jag har varit hemma i Sverige sedan drygt en vecka tillbaka. Så fort jag kom hem drabbades jag av en extrem svullnad i hela ansiktet på grund av temperaturskillnaden (haha?!) och tro mig, jag hade hamsterkinder. :'D

Island var i alla fall sjukt nice! Jag har inte gått igenom bilderna därifrån än, för det finns för många, lmao. Men jag tänkte göra det om några veckor innan jag åker, om jag hinner. 

Under veckan har jag sprungit på ärenden, umgåtts med kompisar, varit på Sommarbio och sett 12 Years A Slave och Palo Alto och hållt på med min nya blogg. YEP, jag har kommit på ett bloggnamn nu! Är dock osäker på vilken plattform jag ska använda - Wordpress eller Blogspot?? STAY TUNED.

PS. Vad har hänt med vädret här? Det är helt plötsligt jättekallt? *sad face*

Gammal selca...

Icy land!

Jag ska egentligen upp om fyra timmar för att åka till flygplatsen, men funderar starkt på att dygna(!), för annars kommer jag bli tröttare när jag vaknar... Har också resfeber såatteh, no sleep for meeee! Jag ber till Buddha(?) att Island inte är för kallt, hoppas att det ungefär är som en nyzeeländsk sommar!

De senaste dagarna har spenderats med glädje! Det har bland annat varit BTS-konsert, som jag inte gick på... *depp* Men träffade i alla fall många härliga vänner efter den! 

Idag umgicks jag med Jessie och Jasmin så det var Swe JYJ reunion! Vi åt det här...
Brownie med glass. Så himla god men så himla STOR!! Jag kan äta hur mycket som helst men alltså denna... Orkade knappt hälften... Jag verkligen tryckte i mig de sista tuggorna såatteh, mådde typ illa efter, precis som de andra, HAHAHA! Vi tre borde ha delat på en. =))))

Hämtade även ut min nya tröja från AdidasxFarm-kollektionen som jag skrev om förut! 
Floralina TT. Jätteful bild, men tröjan är underbar!! <3 #lyckapåhögnivå Fick även tag på ett par shorts därifrån med Borboflor-trycket, så jag har nästan ett plagg ur varje tryck, lmao. Vem sa att man inte kan köpa lycka??

Okej, borde verkligen sluta nu...

Adios~ Ses om 10 dagar!