Lugnet före stormen

Nu har det gått fyra dagar av trean och än så länge har vi inte så mycket att göra. Men jag antar att det är lugnet före stormen så jag försöker chilla så mycket jag kan, hahaha.

Vad har hänt under de senaste dagarna då? Jag har tränat på golf nästan varje dag, umgåtts med kompisar, ätit, tröstätit med kompisar dagen innan skolan började (lmao)...
Och så har jag färgat håret... själv... Det blev helt multicolored (ROFL), för att jag inte var skicklig med blekningen, och mitt i paniken slängde jag i en jätteröd färg som sedan inte satt kvar i håret helt, HAHAHA! Men nu har färgen jämnat ut sig mer, och jag hade tänkt dra till frisören imorgon (idag) för att fixa till det. Fast för någon timme sedan stoppade päronen mig, och jag kom på att det kan vara bra, eftersom det bara är att låta min mamma fixa färgen åt mig. Jag hade tänkt fortsätta med rött, lol att jag i paniken hittade en färg som jag gillade!

^Från tröstmiddagen i söndags! :D *yum*

Heechul är tillbaka, Lee Hyori och Lee Sang Soon är äntligen förlovade och ska snart gifta sig, "Mamma Mia!" ska sända en "idol special"... Life's good, huh?

Köpte också åtta nya album i början av augusti! Det sorgliga är att alla var japanska album = RIP wallet </3 Men worth it!!
Det blir fler när jag fyllt 18, hehe...

^Fick ett vitrinskåp som tidig födelsedagspresent som jag förvarar album i! Men långt ifrån alla får plats där inne OTL... SUJU, Y U HAVE SO MANY ALBUMS?!!

^Alla album

Igår fick jag vara med lite i Idol-avsnittet, vilket känns skumt, pinsamt men ändå liiite kul. :) #duleverbaraengång #lol

Beställde nyss några böcker, och ska nog dra ut på en shoppingrunda snart för att köpa nödvändiga grejer. Jag hunt:ar efter ett ritblock, en kavaj, träningsbyxor, en kjol och smycken. ㅠㅠ Min garderob är ganska tom just nu eftersom jag gjorde en mega-rensning för ett tag sedan... RIP wallet!

Om fyra dagar fyller jag 18, fred ut!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback