The world won't see it but between you and me, it's perfect~


An amazing song.

Hektiska veckor och med dem har jag plågat mig själv med extrem sömnbrist, inte med flit alltså. Det har i alla fall resulterat till att jag varit död i skolan varje dag (klarar mig inte utan en rejäl powernap på eftermiddagen), dålig matlust och idk... Men det är okej(!), bara 10 dagar kvar tills jag får höstlov!!

Vad mer har hänt? Henry och Donghae har fyllt år (GRATTIS!!), jag har fått en biljett till VIXX' showcase i november, en massa nya produkter har trillat ner i min brevlåda, haft en surprise party för Caroline tillsammans med andra Chus, planerat inför en till överraskning jag ska göra nästa vecka, träffat en vän som var på besök från Göteborg, ätit en utsökt middag hos några familjevänner, kapat av lite hår för att kluvna toppar är bland det värsta som finns, börjat med naturspecialiseringen som verkar ganska rolig, och idag fick jag hem en inbjudan till Kungliga Ingenjörsvetenskapsakademiens 94:e högtidssammankomst (JAAA!)...

Nästa vecka kommer att vara en plåga, minst sagt. =) Som tur är ska jag äta sönder mig (hot pot + Korean bbq) imorgon när vi ska fira med familjevänner!

Hoppas att folk mår bra även under denna kalla och deprimerande period, fred ut!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback