EN VECKA KVAR

... till lite vila (PÅSKLOV), inte studenten (but I wish!!), jag är sjukt taggad! Sportlovet känns inte alls länge sedan men ändå gör det det bara för att vi har haft så otroligt många prov och inlämningar, gawd. 

Just nu har jag en lista på allt jag vill hinna ta igen under påsklovet och sommarlovet, eller, egentligen vill jag göra de sakerna så snabbt som möjligt, men plugget... På den listan står det bland annat att jag ska läsa några utvalda böcker, måla, bli lite mer insatt i SuJu news, ha en picknick med människor jag gillar och gå ut och fota.
Sedan har jag också en packningslista som jag förhoppningsvis kommer att använda (PLEASEEE). Jag blir helt extas när jag tänker på allt det där, men så länge får jag bita ihop lite mer - skolan är prio no.1, fast den som väntar på något gott.... ja, ni kan fortsättningen! :)

Idag ska jag mest städa och ta det lugnt, kanske (förhoppningsvis) skrapa ihop ett kort manus också. Här får ni en otrolig remix som jag älskar (Kygos remixer är hur bra som helst!)...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback